Anotace: tak mě napadlo vrátit se na chvíli do března, březen byl moc hezký ...a srpen je už kousek:)
Svážeš mě očima
kde jiní končí
blíží se bouře!
ty teprv začínáš
svážeš mě, utišíš
polibkem do klína
chvěje se struna
- ty teprv začínáš
odbila půlnoc
zahřmělo v hodinách
odbila půl...
noc teprv začínáš.
Pamatuji si jí..už tu byla.
Krásná **:)
13.08.2023 23:03:43 | jenommarie
Čaruj dál s úsměvem sestřičko.
***
Ryzí stříbro
Nebo zlato
Odbila půl ...
A Noc.
A mě se Tvé řádky líbí.
12.08.2023 11:48:41 | Fialový metal
jo, musela jsem... nějak mě v posledních týdnech život trocha přidusil, tak se křísím:)
a mně se líbí ty Tvé;)*
12.08.2023 21:45:03 | Sonador
SuperTip je málo ...
12.08.2023 10:48:45 | stormeater