Divná nálada
Anotace: trochu melancholie, něčeho co se sebou třeba ani vůbec nesouvisí. Jen jsem se potřebovala svěřit:-)
láska - neláska
přátelství - nepřátelství
štěstí - neštěstí
krása - nekrása
...
Mám lásku,
nechci já nelásku,
toužím po přátelství
a ne lstivém nepřátelství.
Doufám ve štěstí,
a ne nemilosrdném neštěstí.
I krásu si přeji,
Ale ... nekrása není vadou.
Žiju
miluju
Vzduch a voda,
život a touha
leč ostatní...
důležité se zdá,
tak proč se každý na to ptá?
Komentáře (7)
Komentujících (6)