Perseidy
Padá hvězda co si přejí?
Je to tajné jen se směji...
Něco, ale prozradím,
chci, ať se všichni uzdraví.
Ať se mají mezi sebou rádi,
rodiny, sousedé a kamarádi.
Ať je mnoho lásky v domech,
co nejmíň, ať se chodí po hřbitovech.
Maximálně vzpomínkově,
né jak tomu v dnešní době.
Ať už skončí všechny války
životy se vrátí do morálky.
Nikdo, ať si nezávidí,
vždyť jsme všichni jenom lidi.
Ať si svou cestu každý najde,
tou se potom popotáhne.
Dnes je obloha plná hvězd,
teď tam vzniká spousta cest.
Cesty dělají Perseidy,
lidi leží na kopci, jen se diví.
Je to krása vesmírná,
podívaná nesmírná.