Mám v očích hloubku k ponoření
Poutníku, postůj
a pij
Uhas svou žízeň
Touhu po blízkosti
Dychtivost dálek
Sen o snu
pohledem přímým poznej
Dřív než se ti
zavřu
postojím rád i v době po zavření protože vesmírný řád praví že zas dojde k otevření...
17.08.2023 10:53:44 | enigman
IkkarisKo, spěchám a stihl jsem to! ;)*
Moc krásné obojí - text a obraz :)
Přeji kouzelné odpoledne :)
13.08.2023 15:08:58 | Ondra
Jsi pravda
Jsi sladkost
Obrázky
Které se otiskly všude
Moje blízkost
Odpověď na všechny
Tiché srdce otázky
Děkuji za krásnou báseň, obrázek a inspiraci
13.08.2023 15:02:22 | RadekČ