Jsou, nikdo je nevidí
životem vlastním tiše žijí.
Moc mají, i bezmoc skrývají
Pohledy do očí, prázdné i snivé
i prázdno uvnitř bývá jiné.
A dva jsou víc než jeden.
Uvnitř prázdné ticho
a zvuku chybí noty.
Osnovu natáhnout
Zahrát tichý tón.
~☆~