Hezky napsanáno. Člověk si alespoň příjemně počte, když už realita bývá jiná...
10.04.2007 08:37:00 | Juhunka
Klopýtám cestou,
nehledám štěstí...
zrak občas zvedám do výšek...
chyby jsou pro mne
naučné testy...
a snažím se včas uslyšet,
až proletí si kolem v spěchu
štěstíčko drobné, voňavé...
pak hluboce naberu dechu,
vůni... v ní bude schované...
:o)
Díky za komentář u mého Doteku...
věčně bláznivá... ;o)
06.04.2007 21:56:00 | Cecilka
Nehledej štěstí,samo tě najde, - to je pěkné, ale občas se skutečně tomu štěstí musí pomoci..
29.03.2007 12:30:00 | Láďa