Paradoxy žití
Anotace: Navzdory básník zpívá...
Ty zvuky, ty tak zrůdně zněly
pavučinou kouře
je a není jarozima
zuby drkotám - a přece
horkem hynu
/ač u pramene jsem
suchou hledám vinu/
U pramene - a přec dávný host
z dálky k nám přišel u kafe posedět
a poklábosit
o dávných časech
kamenný, dávný host
a kamenům napospas
pěju, pěju a přece hynu
/ač u pramene jsem
suchou hledám vinu/
Komentáře (4)
Komentujících (4)