Jsme na tomto světě
Vskutku jenom na výletě
Jsme či nejsme
Co já vím
Však snad jen přece
Doufat smím
Že samo nebe
Osudem laskavým
Poslalo mi Tebe
Poslalo či neposlalo
O osudu vím tak málo
Tajemstvím se osud plní
Chvíli pláče, chvíli vrní
Je mi znám i není znám
Jedno však já vím
Jsem ráda, že tě mám
...jdem si tak výletem...;-)ale kdoví kam jdem...hlavně někde nenechat cestou sebe...no, dobře...i tebe...;-)
15.08.2023 19:44:30 | Marten
Krásná a zamilovaná báseň.
Vybízí zapřemýšlet...
Hezký den přeji, milá kozorožko :)
15.08.2023 04:15:16 | Alala