Anotace: Přiznávám jistou inspiraci...
Sedíce vprostřed tmy,
hlavou jdou mlhavé sny.
Na nebi tiše hvězdy září,
Vidí je oči z tisíců tváří.
Na hvězdy hledí, oči nevidí
vedle že nikdo dávno nesedí.
Odrazy v očích tisíců hvězd
na zemi spousta zaniklých cest.
Tiše a potmě sami sedíme
na hvězdy koukat s někým toužíme.
Padá hvězda, něco si přej
Vedle někoho zase se hřej.
~☆~