Poprvé
Poprvé se dotkneš ohně
a spálíš se
První poznání
Stojíš na bedně
nejvýš
nejlepší
s vavřínovým věncem
na krku
v objetí uznání
s milenkou slávou
Jednou přežiješ
svou smrt
a pokorně děkuješ
za každý den
Triumfální úspěchy
vyrovnané v dřevěných vitrínách
se ztrácejí pod nánosy prachu
a ty si poprvé přeješ
...aby dnes nebylo naposledy
Přečteno 166x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, cappuccinogirl, sarka, Stanislav32, Psavec, Anfádis, IronDodo, kozorožka
Komentáře (2)
Komentujících (2)