Se slovy hrát si
To nic není
Však mlčení
To víc se cení
Půvabné ticho
Mezi lesy
Skalami
A mezi vřesy
Kouzlem mlčení
Svět se změní
Ticho krásné
Vezmi mne prosím
K sobě učení
...jaký ticho, zvuky přírody jsou krásný...;-)to jen našemu srovnání (s běžným lidským bordelem, hlukem a řvaním) připadá okolí jako ticho...
15.08.2023 17:46:39 | Marten
Není nad krásnou a mlčenlivou ženu
ve svaté sakristii chrámu přírody.
15.08.2023 12:35:11 | Zoroaster