Prý je láska nevidomá
a vyznat ji lze beze slov.
Neví, jen, bláhový, co má,
že láska je z nejdražších kov.
Plná vůní, jako květy zjara,
hluboká víc, než řeka v jarním tání.
Co z toho, že mladá je, či stará,
když mizí, do očí slzy ti vhání.
Je křehká, když ze tmy se rodí,
nelámeš ji, dokáže odolat.
Pevná-li, žitím tě doprovodí,
jen bláhovým nemá co dát.
Láska je nádherná, ale co když schází?
16.08.2023 15:54:17 | Bufik
Scházet může, to se stává, avšak, jistě bude k nalezení. Určitě se někde toulá a nemá kde přebývat, stačí nechat pootevřené dveře. :-))
16.08.2023 15:58:19 | Kan