Něžné dotyky
co putovaly
po těle
Nic
už nevrátí
City
k noci
probdělé
bezesné
Co - budí
budí
Ze spaní
Než noc
se k ránu - zády
Obrátí
Nevrátí
Tě zpět
Prázdné místo..které patří srdci.
Těžké*
16.08.2023 18:07:06 | jenommarie
Když ti srdce
Na míle je vzdáleno
A asi mi není souzeno
18.08.2023 09:39:40 | Bufik
Pak nezbývá než se s tím smířit.
A přát si do života štěstí.
I když srdce bolí *;)
Ovšem vím, opětování citů..bývá ta potíž.
I když teď jsem se do toho úplně zamotala..
Promiň mi. To je dnes den ..:)
18.08.2023 13:07:30 | jenommarie
Mé romantické srdénko pláče, protože jsi to napsala tak krásně a zároveň je to tak smutné...
Bufičko milá, objímám*
Drž se, prosím!*
16.08.2023 13:19:48 | Ondra