~~
Jaké mám oči
prý zase to neví
a barva vlasů?
Nezájem.
Zase se na mne
od rána mračí
to bude ale
moc krásný den.
Na barvě očí
vůbec nezáleží
a barvu svých vlasů
často měníš
jen tebe miluju
jsi moje jediná
nedělej lásko
že to nevíš.
---
Potom mě políbí
já jeho taky
k obědu uvařím
na co má chuť
on mi dá květinu
a já ho pochválím
vždyť je to přece jen
můj milý kluk.
~~~~~~~~~
Zpočátku jsem myslel, že je to stěžující báseň, jenže ono ne ... Hezká slova od kluka :)
16.08.2023 15:27:54 | MatyhoZmaty