Když dojdou slova
Zbývají pocity
Co za nimi se skrývá
Tam jsi ty
Tam kde jsi ty
Tam duše tvá se skrývá
Věčně mladá a krásná
Věčně živá
Tam kde jsi ty
Tam není osamění
Tam světlá je noc
A tmavé světlo denní
Tam kde jsi ty
Tam klidně vrať se znova
Až dojdou pocity
Až zmizí všechna slova
Někdy jsou slova zbytečná;)
17.08.2023 22:01:32 | Emily Říhová
Vracím se.
A zatím to stále funguje.
*
VýSTižné milá Kozorožko. :)
17.08.2023 08:27:44 | jenommarie
Vracej, vracej, děkuji za Tvou přízeň, Maruško :-)
17.08.2023 09:39:37 | kozorožka
Já moc tobě, jsou mi potřebné, i když vím.
U druhých si někdy, ty stejná vnímání
potřebuji vzít.
Pomáhá mi to. Děkuji. :)
17.08.2023 09:45:21 | jenommarie