Jen vrásky
čechrají tvář
jak kočí
co práská bičem
Vlas šedí
osedlán
na úpatí
nad čelem
Zmizelá krása
ve slovech
Spí
Krása je pomíjivá
v každém věku je žena pěkná.
Je to v jejím šťastném pohledu na život
a na sebe též.
Hezké. :)
17.08.2023 20:16:02 | jenommarie
Krásná báseň v Tvém podání. Máš nadání a píšeš srdcem z hloubky.
Víš, ale možná někdy si přejeme, abychom ty smutné nemusely psát, ale on je píše život.
Co naděláme.
Objímám. Pevně.
17.08.2023 12:31:23 | mkinka
Děkuji drahá Tvé objetí hřeje
Poslední dobou stejný pocit, pocit beznaděje
17.08.2023 22:16:49 | Bufik