zvony bijí
chci psát poezii
jediné co vidím
našeho psa který se u nás
tak dobře má
a štěká na všechny
bez důvodu
možná najdeš mě
pod stoletým dubem
pátrat po mém původu
a hlasitě se smát
možná bude ti vadit
ten třeskutý smích
až naše myšlenky pominou
místo nás
zbydou tu
hvězdy
a nebeská zář