Mám ráda med,
ten tmavý lesní,
lepí se mi na prsty jako klaustrofobické vzpomínky na šťastné dětství
Tak moc chci být
Planá - Plavá - Pěstěná štěstěna..
Prošla jsem zpovědnicemi náručí a křesel
a snad proto odříkávám Miluji s lehkostí sobě vlastní...
A čtu si na kostelních zdích
Otče náš jenž jsi na nebesích...
Teď slzy jsou sladké jak plástve a chutnají vzpomínkami,
tak moc si přeju uchovat tohle medobraní
A přece jen někdy a nikdy...
Nikdy bych neřekla nahlas, že se mi bude stýskat...
Ale teď?
Jen jediné P.S. nakonec...
P.S... mami! ????