Slunce již zašlo,
dne konec žití,
mladá tma volá
po čepobití.
Hvězdy se probraly,
úsměvy rozzářily.
Přišel jsi pozdě,
můj hochu milý.
Táta mě hledá,
máma, zas, šílí,
Máme jen chvilku,
abychom se políbili.
Tak neváhej,
a ještě jednu,
dokud je ráno
v nedohlednu.