Lhář
Jsi excelentní lhář,
mého názoru si važ
a nekrč svoji tvář
výrazem posměšným.
Raděj zhasni lampy zář
a někam na polštář
polož svoji tvář
a tělo do peřin.
Už je pozdě,
tak jdi na kutě.
Peřina počká tiše, nehnutě
a zahřeje tě.
A na zář pouličních světel
nebudeš brát zřetel
až ve tvé milé tváři
se něžný spánek zazří,
Ty neposlušný lháři.
Komentáře (0)