provazce deště
padají na vyprahlou zem
už neznám tvé jméno
cítím jen kapky
jak dopadají na mé tělo
v tom dešti se utopím
jak moucha ve lžičce vody
svůj stesk už neucítím
jen proudění vody
naposledy uvidím
slunce jež září za mraky
tebe a červánky