Memento mori
Život; čas kdy se narodíš
jediný čas, který je pevně daný
kdy jindy máš jistotu, že doopravdy víš
co se stane, kdy prozříš - jsme oddaní
oddaní myšlence - memento mori
Smrt; čas kdy jsi smířený
milosrdný čas, který je nejistý
nemáš jistotu, že doopravdy víš
kdy a jak - proč spíš
spíš pochopíš, že jsme nežili - umírali
Přečteno 110x
Tipy 12
Poslední tipující: MatyhoZmaty, RadekČ, Ophelia81, mkinka, IronDodo, Stanislav32, Kan, Anfádis, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)