Skládání básní
Nevím, zda jsem básník.
Nevím, jestli tady vůbec patřím.
Básně, asi pro mě droga,
nemusím hledat psychologa.
Je to činnost jako jiná,
ona zbyla mi jediná.
Po úrazu, se zády,
zhatily se mi plány.
Detox ale nepotřebuji,
ráda s Vámi zde četuji.
Píši srdcem, péro nemám,
omlouvám se, chyby hledám.
Jdu si tady odpočinout,
nehledám už další činnost.
A o o tom to zde je.
Srdce na dlani a odhodit..ze sebe..
nabrat ..a mít hezčí chvilky.
Krásný večer Martinko*. ;)
20.08.2023 18:47:10 | jenommarie
Činíš správně (a krásně)
Dále piš své básně
Potěš sebe
A zejména nás
Já Ti dávám hlas!
Milá Marťas, diky. ;)*
20.08.2023 07:22:55 | Anfádis
Díky Anfádis za tvůj hlas.
Potěšilas mě moc,
budu ráda tvořit zas.
Měj se krásně...
Ja jdu do šuplíku
skladat básně.
20.08.2023 09:05:57 | Marťas9