Anotace: ...
S unavenou myslí
klesá do polštáře
Sny
v hvězdy
vypouští
Těžká hlava
touhy
poblouzněné
Jak fatamorgána
Na
poušti
To je pěkné.
22.08.2023 06:08:28 | mkinka
;)*
20.08.2023 17:35:42 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?