Sbírka: Dualita - o hře polarit
Ač vše je dané,
pochybnost dýmá.
Tvůj život plane
jak hradby Říma.
.
Máš touhy elixír,
sléváš z něj odvar
a v hnízdě fénixím
místo máš pro dva.
.
Z minula rozbořen
stále mám nejasno.
Chystáš se rozhořet,
anebo vyhasnout...