Na římse
spadané okvětí
starobylých domů
Prastarý oděv
dávných sfér
Milostná šeptání
zpoza rohu
Blyštivá minulost
Ztrácí se
Možná teď a tady..se také zablýskne*;)
Pěkná báseň Bufíku. Krásný den TI přeji.
21.08.2023 10:55:39 | jenommarie