Mezi poli za lesem
Úzká stezka vine se
Vede tudy dlouhé roky
Vyšlapaná mnohými kroky
Sevřená mezi dvěma poli
Vyjetá je jízdními koly
Jezdím tudy od nepaměti
Ach, jak ten čas rychle letí
Vlevo strniště se bělá
Vpravo rozoraná zem
V dáli lesy, louky, domky
Praha skryta obzorem
Na své pravidelné pouti
Jedu přímo za sluncem
Slunce svítí, vítr fouká
A já šťastná jsem
...kdo nezná podobnou polňačku?...;-)vrací nás do dětských dnů...toulání polem, lesem.
21.08.2023 18:12:24 | Marten