Tvé jméno
Anotace: třebaže zbytečně to Tvoje mi v srdci uvízlo navěky
Na pokraji svého bytí bolest předám deníku..
Tvoje jméno marně hledám ve stálém lásky ceníku..
Psala jsem ho vlastní krví,kreslila prstem do písku..
Inzerátem posílala v titulní strany novinových výtisků..
Šeptala ho v jednom kuse,dlátem ryla do kamene..
Nezažil prý pravou lásku ten,kdo na ni zapomene..
Nepoznala jsem snad noci,kdy o Tobě by se mi nezdálo....
Vepsala jsem si Tvé jméno do srdce,a tam bude nastálo...
Komentáře (3)
Komentujících (3)