Pivo, zlatavý mok, veselí a radost rozesílá,
svou chutí a vůní nás vždycky potěšíš
Vychlazené pěnivé pohárky plné radosti,
do našich životů nezapomenutelné zážitky posíláš
První doušek na jazyku se rozpouští,
naše hrdlo chladí a smysly probouzí
Pivo, ty umíš povzbudit naši společnost,
stáváme se blíž a zážitky sdílíme naplno
Pivo, zpěv a smích se s Tebou rozlévá,
ztrácíme se v radosti a zapomínáme na starosti
Naše srdce se otevírá kamarádství a radosti,
slavíme život s každým dalším douškem
Pivo je symbolem oslav a společenského života,
jsme Ti vděční za tu radost, kterou nám přinášíš
Vychutnáváme si Tvou různorodost a chuťové tóny,
těšíme se na každou novou degustaci
Pivo, děkujeme Ti za ty vzpomínky a zážitky,
které jsme společně prožili s našimi blízkými
Budeme si Tě vždycky vážit a slavit tvou existenci,
ať je to na oslavách nebo jen při posezení s přáteli
Pivo, zlatavý nápoji, dáváš nám radost a veselí,
ať jsou to piva lehká nebo silná, chutnáme je s vášní
Díky Tobě se naše společnost stává jedinečnou,
vychutnáváme si život s každým douškem, který přijde
Pivo mám velmi rád.Jako asi desetiletý, když nebyl nikdo doma, jsem si jedno otevřel. Vůbec mi nechutnalo a řekl jsem si, co na něm ty chlapi vidí.:-)
Pivo také dokáže rozvrátit mnoho rodin, to však je již jiný pohled na pivo. Standa
21.08.2023 19:36:48 | Stanislav32
taky mám ráda pivo, připomněl jsi mi mého synovce, protože měl období, že nesměl vidět pivo:-)
pivo dokáže mnoho věcí, ale jak říkáš, to už je jiný pohled na pivo, Míša
21.08.2023 19:46:33 | Misha