Kdysi dávno z půdy povstal člověk
Vzpřímil se
A kůže se zbavila srsti
Pohlédl k obloze, k moři
A do očí mu padla jeho modř
Tu jsme si nad sebou postavili zářivou
Nebeskou klenbu
Není z blýskavé oceli?
Hluboko v nás však dřímá pravěká temnota
Tam žije zvíře, skryté v houští
Za noci řevem hlásá svůj hlad
A v nestřežené chvíli se vyřítí jako tygr
A strhne nejkrásnější laň
Nádhera... a dodávám, ještě že stopro nejsem nejkrásnější laň, chvíli to šavlozubé řádění přežiju :-)
23.08.2023 09:43:49 | cappuccinogirl