Ze zlého snu probudím se
Chvíli tápu v realitě
Pak na postel posadím se
Už jsem zase v ulitě
V mojí hlavě myšlenek sto
Co nikdy jsem nepověděl
Zapomněl jsem už i to
Co jsem nikdy nevěděl
Dávno tomu, co má mysl
Byla stále veselá
Teď jen ve všem hledám smysl
Proč dělat, co se nedělá
Mám pocit, že na začátek
Vracím se snad každý den
Život zas mi váže šátek
Ať nevidím ten svůj sen
Proč bych měl se snažit více
Když už se mi nedaří
Plány zhasly jako svíce
V temnotě nic nezáří
Líbí se mi upřímnost textu. Odraz života a interpretace zní velice dobře.
Je to Tvoje a má to Tvé já a to je moc dobře. Chválím. Přeji hezký zbytek dne.
23.08.2023 18:41:15 | mkinka