Vůně
jsou nejsilnější vzpomínky
K té své se nakloním
Šeptá mi
o tobě
Chloupky se chvějí
Jak ...
Jak asi voníš?
Měsíční paprsek
přeběhnul po těle.
Jsme spolu dva
ve tmě přátelé.
Voníš, (kloním se blíž) možná po hřebíčku.
Promiň mi, mám z tebe vážně „špičku“.
24.08.2023 22:54:12 | Šabrej