Anotace: ...
Tu jedovatou slinu
tak na půl plynu
oči jsou zavřené
jen pěsti zaťate
slova jsou spálené
stromy podťate
kde je jejich stín?
co já vím...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?