zakousni krajíc
a rychle polkni
hlasivky ovlaž douškem z vodovodu
na levý bubínek nech si hlásky bubnovat
a hledej
a hledej
a hledej
skříň
jedenkrát s tyčí
a jednou bez
mezi se občas ztrať
ztrať slůvko
získáš směr
křídlo k zavírání
je?
k mání?
tři týdny na počkání
a teď se směj
směj
směj
Poděkuj
za náhodu
Díky všem za čtení manuálu.
Líbí se mi, jak má každý jinou představu.
Tu moji trefit je opravdu těžké. ;-)
26.08.2023 07:20:47 | IkkarisKa
Jó je dobře, že se smějete:) u nás při sestavování skříní většinou lítají díly vzduchem :)
25.08.2023 20:09:53 | paradoxy
Skautský oddíl v týpí ?
Tyčí je tam víc ;)
Na zavírání.
***
Teepee z Ikei.
25.08.2023 20:05:52 | Fialový metal
indiáni šediví
nad manualy,
s vlky netančí,
maj nervy v prdeli!
25.08.2023 21:59:50 | Žluťák
Po návštěvě Ikei, IkkarisKo?:)
25.08.2023 19:41:12 | Žluťák