Slyším ten zpěv jako tehdá i teď,Radku...ale nemáš ji trochu poupravenou, nebylo tam něco o obraze, galerie? Nebo to byl jiná báseň.Asi. :-)
27.08.2023 08:39:33 | Jiří I.Zahradník
Jiříku, tehdá jsi byl v galerii, podbarvené hudbou a za obrazem jsi trhlinou slyšel zpěv cizinky.
Máš dobrou paměť:-)
27.08.2023 10:12:23 | RadekČ
S pamětí jsem na štíru...to bude asi podvědomí nebo nějaká podprahová paměť. :-))
27.08.2023 15:26:47 | Jiří I.Zahradník