Ve znamení kozoroha
Kozorožka jsem
Kopýtky si cestu razím
Vzadu mrskám ocasem
Neklidné je moje spaní
Na růžcích mám ustláno
Postel stále rozkopaná
Unavená jsem ráno
Životem jak ryba pluji
Na vlnách se houpám
Kopyty zem dusám
Po skalách vzhůru stoupám
Cesta kamenitá
Vzhůru k hvězdám vzhlížím
Z výšky na mne vesmír mrká
Dole plyne černá řeka
Na své cestě vzhůru
Co já vlastně hledám
Sluneční vítr fouká
Hvězdný prach se zvedá
Napětí je v mojí duši
Uvnitř roztržena jsem
Ocasem v temném moři pluji
Kopýtky zdolávám hornatou zem
Na své cestě do neznáma
Musím kráčet, a také plout
Hledám stále věčnou lásku
Abych ji mohla obejmout
Až ji jednou přestanu hledat
Najdu ji jistě u sebe
To bude asi konec mé cesty
Pak mohu rovnou do nebe
Moc krásné, milá Verunko, něžné s Láskou :)*
Já jsem býk, podle čínského koza a asi podle indiánského bobr ;) :D
Nádhernou neděli přeji Ti :)*
27.08.2023 09:33:59 | Ondra