soumrak svou niť navléká
v dálce slyším dětský křik
na balkóně štěkat sousedovy psy
v nemocnici právě někdo umírá
já zpívám svou píseň do šera
někdo píše krví vzkaz
na zeď z mramoru
někdo zradil a teď čeká
na dohru
ty se na mě díváš tesknýma očima
už nejsem malá
stojím před tebou nahá
a čekám až Amor
zabodne mi šíp.do těla