Noční
Je dobrý pocit přijít z noční
ulehnout do postýlky,
asi tak jak u dítěte jít spát
po vyměnění noční plínky.
Příjemné je jíti z práce,
když všichni do ní jdou.
Toulat se ospalá
tou ranní dlouhou tmou.
Nechat se čechrat
příjemným vánkem.
Poté se uspat
hlubokým spánkem.
Promnout oči
dát si kafe.
Přemýšlet co je za den,
mít v tom zmatek.