V básních útočiště nacházím, kde mohu být sama sebou,
svůj vnitřní svět do slov a veršů zavírám
Tam své emoce a pocity bez obav vyjádřím,
že budou nepochopeny a ztraceny
Básně jsou mé útočiště, mé tajné místo,
kde mohu být upřímná a svobodná jako pták v letu
Slova mému srdci hlasem se stávají,
ve verších se volně a krásně rozplývají
Básně jsou mým pohledem, mým světlem,
kde se mé nitro volně a bezpečně pohybuje
Tam světy plné fantazie a snu vytvářím,
své emoce do nich bez obav schovávám
Básně jsou mé útočiště, mé svatyně,
kde pravdivá a autentická bez jakékoli zábrany mohu být
Tak do světa básní utíkám,
své emoce do nich ukryvám
Tam klid a svobodu nacházím,
kterou mi život někdy odepírá
Misho, hezky jsi zahrála etudu o svobodě. Zdravím.
04.09.2023 07:00:26 | Matahaja
děkuji ti moc, jsem ráda, že jsi se u mne zastavil, těší mě, že se líbí
Též tě zdravím:-)
04.09.2023 19:41:19 | Misha