Ke skoku...
Tápu po Tvém těle
Chvějícím se za stmívání
Ty však vlasy svými
I ve spánku nespícími
Tvář mi přikrýváš
Voníš po hořké chuti
Ořechů v podpaždí
A já v dechu sním
Jak se mi do jader
Bílých vysvlékáš
Půjč mi stébla prstů
Já je budu víti
Něžně, nevinně
Budeme spolu alespoň líbat
Sklenku při víně
A když ztichnem
Uslyšíme
Jak šelma jakási
V mé krvi lačně zívá...
Přečteno 104x
Tipy 21
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, narra peregrini, Kaňka, Anfádis, IronDodo, martinaV, Ophelia81, MatyhoZmaty, mkinka, Fialový metal, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)