kdo je v síti nepohladí
oči světlem unavené
nikdy nevnímá mne cele
blbec, který moudře radí
vězni společných jsme sítí
společenstvo osamělých
tužebníků po přátelích
na jedno jsme použití
toužím vidět pravé tváře
utéct knihám ze žaláře
toužím světu dát se celá
příliš malá tahle cela
Tohle je super. Skvělý obraty. Je to nápaditý.
Jenom bych u třetí strofky zachoval "abba", stejně jako u prvních dvou.
12.09.2023 17:50:49 | Koala
V tomhle se dnes uvidí spousta lidí, jako už kdysi dávno. Je to stále aktuální záležitost.
31.08.2023 22:25:10 | Václav
Muška už se z pavoučí sítě sotva dostane, ale těm SÍTÍM z tvých řádků se naštěstí vzepřít lze. Nepřetrháš je zcela, to ani nechceš, ale utýct...jim dokážeš :-)
29.08.2023 17:58:01 | cappuccinogirl
Našel jsem se v téhle básni,
mám (ohledně tebe) stejné přání:)
Moc pěkná!:-*
29.08.2023 09:54:58 | Žluťák