Do dlaní spadla mi kapka rosy,
spadla a lehce zazvonila.
Studánka mě o ní prosí,
aby voda její i hravá byla.
Do dlaní spadl mi březový list,
vítr jej utrhl a po svých šel dál.
Jakoby v létě neuměl číst
a jen tak se stromů listy otrhal.
Do dlaní chytil jsem vánek,
však zmizel dřív, než jsem zašeptal,
aby můj v noci hlídal spánek,
a on to neslyšel a už se neozval.
Je nádherná...a ta personifikace větru... ta je jak cume...povedená...
29.08.2023 18:15:58 | cappuccinogirl
Krásná :-)
29.08.2023 17:44:08 | Venuše nad ránem