Praha ve výběru
Fotila jsem Státní operu
a pletlo se mi tam milióny aut k tomu.
Víš, vlajka ukrajinská tam visela.
V tu chvíli jsem na Čechy hrdá byla.
Jdu cestou pomalu
přes davy turistů
a postrádám Češtinu.
Tak maluji a miluji.
Praze song věnuji.
Chápu Mozarta,
proč měl jí v lásce.
Je plná nadějí
i v nejtěžší chvíli.
Proč bychom ji nemilovali?
Na cestě vozíčkář mě míjí.
I na ně Praha myslí.
Přechod otvírá smysly.
Brzy na viděnou
a nebuďme v Praze jen čísly.
Přečteno 119x
Tipy 22
Poslední tipující: Koala, Jiří I.Zahradník, Fialový metal, Stanislav32, sarka, Bufik, IronDodo, Vivien, Anfádis, Kan, ...
Komentáře (16)
Komentujících (8)