Tady a teď
Anotace: další báseň poznamenaná zklamáním a hořkostí nenaplněné touhy :-(
Sbírka:
Jirkovi
Kéž bys byl TU
Však vím, jsi tam
Nechápeš?
Navždy budeš sám!
Jen počkej, až dívky ty
které k Tobě mluvily,
ty dívky, perly, kapky dne
odejdou druhá po jedné.
Ty budeš sám,
Ty zůstaneš...
A život Tvůj?
Jen povzdechneš...
Komentáře (0)