moc krásné drahá :)
předevčírem, přeběhl mi přes cestu kůň s jezdcem. Po prvotním šoku ve mě zarezonoval pocit svobody... z koňského cvalu a dusotu kopyt :) hned se mi to (při čtení Tvé básně) vybavilo ... Díky Ti :)
30.08.2023 08:41:22 | narra peregrini