Malování
Malovala a barvy máčela v slzách.
Rozmazaly se v obavách.
Nebyla růžová, jen sytě rudá.
Duše její strádala.
Pak kočka se po obraze prošla
a konkrétnosti dala abstrakci.
Dívka se usmála.
A řekla tak to chci.
Paleta byla rychlá
i v prstech běhala.
Míchala si budoucnost,
co v slzách nevzdala.
Z černé se stala bílá
a než padla půlnoc,
uvnitř se rozzářila.
Přečteno 125x
Tipy 25
Poslední tipující: Fialový metal, Stanislav32, IronDodo, Bufik, RadekČ, Psavec, Ophelia81, jort1, narra peregrini, kozorožka, ...
Komentáře (15)
Komentujících (8)