Změna
Jak lehce se změní život,
stačí jen zaškobrtnout.
Jak lehce přijít o práci,
jen prstem lusknout.
Stačí jen malá nehoda,
při sportu, nebo volnu,
pak není žádná protekce,
nemáš žádnou volbu.
Musíš se smířit s osudem,
jenž přichystal ti život,
je přece tvým letadlem,
on je teď tvůj pilot.
Vše špatné, je cesta k lepšímu,
tak jak to vždycky bývá.
Proto nésti se osudem,
není žádná chyba.
.