Na blatech mlhy se válí,
a v kalendáři zbývá listů pár.
Dnes je to jiné, než byli jsme malí,
na z podzimu déšť, čeká suchopár.
Léto bývalo létem a v zimě padal sníh,
dny byly dlouhé, čas nikam nespěchal.
Vlasy mám bílé a vrásky na tvářích;
co já bych, za ten čas dal ?
Dívám se oknem, jak mění se svět
a vidím čas, co se neunaví.
Z toho nic, už, nelze vzít zpět,
život si vlastní cíle staví.
No máš mě asi dnes v hrsti..jak pršelo..běžely mi myšlenky podobného rázu..ale pak se vyjasnil den..
život si vlastní cíle staví
a i tyto..nemusí být úplně špatný:).
Měj se krásně Kane.:))
30.08.2023 11:11:32 | jenommarie
Tady máme mlhu pod barákem a listopadový den. Ale neva, i tak je život krásný.
Tobě taky přeji krásný den. :-))
30.08.2023 12:03:36 | Kan
U nás je pod mrakem, ale také to jde. Víkend má být zase o trochu líp:));). Pa
30.08.2023 13:19:57 | jenommarie