Zem zpitá přívaly deště
Volá: prosím, ještě
Dlouho, dlouho žíznila
Teď konečně se napila
Svět pod černým příkrovem
Nebe žehná celou zem
Vláha půdě sílu dává
Mokrá zem se živou stává
Až se slunce vrátí zpět
Rozzáří se celý svět
Ve všech barvách světla
Sluneční záře, co na zem slétla
Voda, slunce, zem
Spojeni jsou životem
Od první kapky deště
Až k širému moři
Voda sytí celou zem
A spolu se sluncem
Život stále tvoří
Přijde mi taková hezky pro děti. Myslím to velmi pozitivně.
30.08.2023 15:38:39 | Šabrej
...koukal jsem v tv na dokument...hledali prameny Amazonky...našli první vodu v horách...jak roztává led a sníh...koho by to napadlo z vědců, že koloběh nikde nepramení...;-)voda padá z nebe...jako požehnání.
30.08.2023 15:05:26 | Marten
Moc krásná-něžná-až hladivá, milá Verunko :)
Měj se kouzelně a nádherně :)*
30.08.2023 13:48:25 | Ondra