Jsem něha
rozplývavá v kráse
náruč klidná i dravá
zdá se
objetí s pochopením
láska je to, co cením
laskavě
k tvojí spáse
jsem soudržností světa
jsem motýl schopný létat
jsem tvoje usebrání
jsem vášeň mezi námi
jsem světlo v půli noci
jsem zázrak, který procit
jsem hlasem, co tě vede
jsem život a ne jeden
jsem všechna tvoje přání
jsem dort a třešeň na ní
jsem pro všechny
a všude
jsem tělo
to, co zbude
až duše nadechneš se
pak jedno v jednom
spolu
navždycky
rozplynem se
Já
konečně už
znám se
To je super, milá IkkarisKo :) Znát se je opravdu velká věc!
Krásně s příjemným rytmem napsáno :)
Měj se skvěle :)*
30.08.2023 21:17:58 | Ondra